В сучасних умовах життя людина отримує велику кількість інформації, більша частина якої сприймається візуально, тобто нашими очима: телебачення, Інтернет, преса, відповідно наші очі отримують велике  навантаження, що рано чи пізно може призвести до погіршення зору.

 

В мережі оптик «Люксоптика» все зроблено для зручності і комфорту клієнтів. Тут ви зможете швидко і безпечно пройти діагностику зору на сучасному обладнанні та отримати консультацію в кабінеті лікаря-офтальмолога. За зором наших постійних клієнтів стежать найкращі лікарі — офтальмологи міста.

У нас ви можете замовити складні рецептурні лінзи, прогресивні та індивідуальні очкові лінзи.

Відмінною особливістю нашої мережі є наявність нового обладнання, здатного розраховувати індивідуальні параметри оптичної лінзи під конкретну людину. Апарат «Імпресіоніст» дозволяє точно визначити параметри посадки оправи на обличчі клієнта і розрахувати необхідні показники для прогресивної лінзи.

Таким чином, ви отримаєте ексклюзивну найсучаснішу оптичну лінзу, підібрану саме для вас з урахуванням анатомічних особливостей вашого обличчя.

 

Тетяна Павленок, лікар-офтальмолог мережі оптик «Люксоптика»

Для підтримання здорового зору, рекомендуємо кожні пів року здійснювати діагностику зору. Якісна діагностика дуже важлива, адже від неї залежить не лише правильний підбір м’яких контактних лінзи чи окулярів, але й здоров’я очей в цілому. Для постійних наших клієнтів ця послуга надається безкоштовно та безстроково.

 

Спосіб корекції зору контактними лінзами природний для ока і має багато переваг для людей, що ведуть активний спосіб життя. Тут ви знайдете лінзи таких світових виробників як Алкон, Бауш енд Ломб, Сауфлон.

 

Саме зараз в мережі оптик Люксоптика проходить акція – при купівлі 3-х контактних лінз Ейр Оптикс Найт енд Дейз Аква у подарунок ще одна лінза. Вартість акційного набору складає 282 гривні.

 

«Люксоптика» має великий асортимент окулярів і оправ сучасних брендів — Сандерсон, Ексо, Гучі, Рей Бен, Карера, Макс Мара. Якщо у вас особливі зорові потреби тут можна виготовити окуляри і лінзи на замовлення. Усі сучасні оптики обладнані сучасними майстернями по виготовленню окулярів на замовлення.

 

Скористайтесь акцією, яка саме зараз проходить в Люксоптиці. Готові окуляри для корекції зору вартістю 149 гривень. Перелік оптик, які приймають участь у цій акції, надано на сайті Люксоптика.

Люксоптика надає своїм клієнтам якісне обслуговування, спонукає дбати про свій зір і дарує знижки пенсіонерам, студентам, іменинникам та постійним клієнтам. Для постійних клієнтів діє дисконтна програма, де всі подальші покупки ви можете здійснювати зі знижками.

.

 

Люксоптика — оберігає зір!

Комментарии закрыты