Мерседес, Порше, Мустанг, Додж, Феррарі і Мазераті. Моделі цих найпрестижніших марок автомобілів зібралися в Одесі, щоб виявити найшвидшого. Більше 40 машин протягом двох днів змагалися в двох дисциплінах: Time Attack і драг-рейсинг. Більше розкажуть наші кореспонденти. Гонки топових машин пройшли в Одесі 1-го та 2-го травня. Ще кілька років тому це були просто аматорські катання, а сьогодні — Super Cars Run — це грандіозна подія серед автолюбителів України і не тільки.

Олександра, м Київ

Просто приехали поучаствовать, первый раз. Мы никогда не были и нам стало интересно как это. У нас в Киеве есть подобное оно происходит на Чайке и мы решили посмотреть, как это будет в Одессе, как тут атмосфера. В принципе, все интересно, достаточно массовое мероприятие, много людей, поэтому нравится, радует, если бы не очень жарко.

Одна з дисциплін в якій змагалися любителі швидкості Time Attack. Це — унікальний різновид кільцевих гонок, в якому учасники борються не один з одним, а намагаються показати максимально швидкий час проходження одного кола за кілька спроб.

Алон, учасник змагань (м. Одеса)

Мне понравилось, очень прикольно, необычно: с кем-то погоняться. Тем более, меня закинули в высокий класс, который намного мощнее, чем моя машина и я даже при таком темпе показал нормальный результат. Нас пускали по 9 машин…по 7 машин. Там было 7,5 минут, чтобы мы катались, ну и вот я приехал, грубо говоря, второй.

І друга дисципліна — драг-рейсинг — вдає із себе гонку на максимальне прискорення по прямій ділянці траси на 402 метри. У кожному заїзді брали участь лише два автомобілі. Саме драг-рейсинг є найпопулярнішим видом змагань в автоспорті. Але, як відзначають учасники, не дивлячись на азарт, головна мета зустрічей автолюбителів —  це спільна пристрасть до залізних коней.

 

 

Комментарии закрыты