28 вересня в Одеській області пройшла поєднана партійна конференція Аграрної партії України: районний захід та два міських — міст Біляївка та Теплодар . Конференція, участь в якій взяв лідер політичної сили Віталій Скоцик, розпочалася з вручення партійних квитків 104 новим членам партії, загалом були присутні близько 200 людей. Всі вони брали участь у прямій дискусії і обговорювали те, що сьогодні хвилює кожного українця.

Віталій Скоцик, лідер Аграрної партії

В першу чергу — звичайно, питання війни і миру. Де б ми сьогодні не були, по різних куточках нашої країни, тут, на Одещині, є емоція страху, вона відчувається. А в цій емоції страху, звичайно, великою складовою є війна на Сході нашої держави. Тому війна, можливі шляхи вирішення війни, повернення дітей з фронту додому — це те питання, яке сьогодні найбільше турбувало людей в залі. Звичайно, після того були вже економічні питання. Що дуже цікаво, люди не просять якоїсь допомоги, люди не просять, що «дайте нам щось». Люди говорять одну просто річ: «Ми хочемо роботи. Дайте нам можливість заробляти».

Ірина Будигай, член Аграрної партії

Я сама живу в селе. Очень много лет отработала на госслужбе. Но тем не менее, после работы всегда возвращалась домой. То есть становилась ногами на землю. Разговаривала с людьми и жила теми чаяниями, которые люди высказывали и которые в селе очень актуальны и на сегодняшний день довольно сложные. Вот Аграрная партия — самое главное, что она за неприсоединение ни к каким течениям. Что мы способны развиваться, используя свой трудовой ресурс, используя наши природные богатства. Вот, наверное, это самое главное.

Голови місцевих організацій Аграрної партії зауважують: сьогодні вона є однією з небагатьох структурованих об’єднань нашої області. Партія не активізується винятково напередодні та під час виборів, а наполегливо працює весь час. А тому не дивно, що її лави активно поповнюються: на конференції були присутні українці абсолютно різного віку і різних родів діяльності.

Олег Ніцевич, голова Біляївської райорганізації Аграрної партії

У нас Аграрная партия — это партия народа Украины. Поэтому все слои населения были. Начиная, допустим, от наших аграриев-колхозников, и заканчивая врачами, педагогами, военными, милиционерами и так далее. Пенсионеры, интеллигенции очень много было. Люди вообще воодушевлены приездом. Я думаю, они получили не только такую моральную для себя, но они получили благодать в жизни — что встретились с нашим лидером.

Василь Калашник, голова Одеської облорганізації Аграрної партії

Ну, вы ж, наверное, слышали, лидер Аграрной партии сказал, что миром управляют эмоции. Я думаю, после этой конференции люди вышли с эмоциями надії — надежды. И нам бы хотелось посеять среди людей надежду на то, что 19-ый год — это год, когда должны изменить все в нашей стране и сделать жизнь в стране лучше.

Лідер Аграрної партії України наголосив: ще 20 років тому в кожному районному центрі, зокрема в Біляївці, була низка переробних підприємств. Сьогодні в більшості випадків цього немає — і це є першою економічною проблемою, яку слід вирішувати.

Віталій Скоцик, лідер Аграрної партії

Ми продаємо, власне, велику кількість сировини, яку вирощуємо, виробляємо тут, у нашій державі, але не створюємо доданої вартості, не створюємо робочих міст, не створюємо реальної можливості сплати достатньо хороших заробітних плат і наповнення місцевого загальнонаціонального бюджету. Тому відповідь від Аграрної партії дуже проста. Ми не повинні продавати сировину, ми повинні переробляти її тут на кінцевий продукт, тут створювати робочі місця, платити заробітні плати, наповнювати місцевий загальнонаціональний бюджет. А світу продавати наші найкращі продукти.

Голова Аграрної партії України зауважив, що аналогічні конференції відбуваються на постійній основі, а 21 жовтня відбудеться наступний з’їзд партії.

Комментарии закрыты