З реалізацією Міської цільової програми відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ, ЖБК та фізичними особами на впровадження заходів з модернізації об’єктів житлового фонду міста ознайомила членів ради Начальник відділу тарифної політики департаменту економічного розвитку Одеської міської ради Катерина Сербінова. Протягом року в Програмі взяли участь 41 ОСББ і ЖБК, а також 76 фізичних осіб. З огляду на соціальну значимість і неослабний інтерес до Програми серед жителів міста, її дію продовжено на 2019-2020 роки з значним покращенням умов.
Катерина Сербінова, представник департаменту економічного розвитку
Если там была компенсация на установку теплового прибороучета 30%, то здесь мы видим уже 40%. Если там мы видели на другие мероприятия 20%, то здесь уже город готов компенсировать и 35% , но не более 300 тис на одно ОСМД. Это очень важно, поскольку наша помощь ОСМД необходима и только с помощью как городской власти, так и государственной, ОСМД сможет снизить для своих жителей платежки по оплате, в первую очередь, услуг отопления.
Найчастіше одесити брали кредити на установку індивідуальних теплових пунктів, модернізацію інженерних систем, встановлення енергозберігаючих вікон і дверей, та утеплення будинку. Загальний розмір компенсації з міського бюджету склав 2,5 млн. грн.

Комментарии закрыты