Знамениті євреї Одеси, її слава: Бабель і Багрицький, Ільф і Інбер, Столярський і Ойстрах, Хейфец і Гілельс, ще до них лікар генерал-майор Розен, провізор Клефнер, архітектор Мінкус. Вони створювали легенду Одеси і зробили наше місто відомим у всьому світі. І продовжують творити. Будівельник Борис Галіс, директор БМУ №11, зводить Одесу вже 50 років!

Борис Абрамович Галіс в легендарному одеському Будівельно-монтажному управлінні №11 працює півстоліття. Таке професійне довголіття в українських реаліях унікальне і заслуговує величезної поваги. У 2018 році БМУ №11 відзначило своє 60-річчя, а його директор Борис Галіс — 50-річчя роботи в БМУ. Причому став він директором в період пострадянського рОзпаду, розриву ділових зв’язків і всіх ланцюжків замовлень. Борису Абрамовичу вдалося зберегти будівельну компанію і, головне, її колектив, в якому працівники, як і директор, десятиліттями працюють, не залишаючи БМУ.

Кредо Бориса Галіса і БМУ №11 «Одіссей» — будувати якісно, ​​тільки якісно і з повним дотриманням всіх будівельних норм, правил, стандартів і нормативів. Тому БМУ №11 будує і будувало знакові для Одеси об’єкти.

Напевно, в кожному районі Одеси є школи і дитячі садки, свого часу збудовані БМУ №11. Сьогодні БМУ №11 «Одіссей», в основному, будує житлові комплекси або добудовує за тими, хто взявся, але так і не зміг побудувати. Добудовує також якісно, ​​а може бути, і ще якісніше, ніж задумували проектанти. Взагалі для проектантів, якщо зазначено, що підрядник з будівництва БМУ №11, — означає, що проект краще відразу ще раз перевірити, тому що в «Одіссеї» помітять все.

Бориса Галіса за високі професійні досягнення нагороджували всі губернатори Одеської області, і навіть деякі міністри будівництва та житлово-комунального господарства України.

Знайомство з Борисом Абрамовичем переконує: видатні євреї Одеси — це не тільки її минуле, але й сьогодення. Все хороше в його житті і сумне, знання і досвід, його праця для одеситів відновлюють ланцюг часу і зв’язують його з кращими представниками одеського єврейства двох століть життя Одеси.

Комментарии закрыты