Азербайджанський лоукостер Buta Airways з 16 травня почав здійснювати прямі авіарейси за маршрутом Баку-Одеса-Баку. Так, Одеса стає вже третім українським містом в маршрутній карті компанії. Наша знімальна група була присутня при першій посадці літака в одеському аеропорту. Більше деталей — далі, в нашому сюжеті.

16 травня у міжнародному аеропорту «Одеса» відбулася зустріч першого рейсу азербайджанської авіакомпанії Buta Airways, який прилетів з Баку. Літак авіакомпанії зустріли традиційно водною аркою вітання, червоною доріжкою та святковим букетом.

В’ячеслав Чеглатонєв, директор з комерції «Міжнародного аеропорту Одеса»

Наши пассажиры, жители нашего региона, в лице авиакомпании Buta получают надежного перевозчика, которые осуществляют рейсы на современных воздушных судах, типа Embraer190. Также, хочется отметить, что ценовой сегмент и доступность цен является дополнительным фактором того, чтобы осуществлять путешествия в этот прекрасный город. Помимо прямых сообщений, не смотря на то, что авиакомпания Бута является лоукост, также удобные стыковки для рейсов в Азию и другие регионы. Со стороны аэропорта, мы приложим максимум усилий для того, чтобы рейс был успешным, коммерчески успешным, в чем у нас сомнений нет.  

Також, представник одеського аеропорту наголосив на тому, що перший рейс був заповнений пасажирами, а саме їх було 78. Рейс Баку-Одеса-Баку буде здійснюватись двічі на тиждень: по четвергам та неділям. Квитки вже у продажу на офіційному сайті авіакомпанії, так, вартість квитків починається від 29 євро в одну сторону. А час у польоті становить 3-3,5 години в залежності від напрямку.

Яшар Аміров, представник «Азербайджанських Авіаліній»

Я уверен, что этот рейс между нашими городами даст возможность укрепления деловых и экономических отношений между нашими городами и нашими странами в частности.

Рейс до Одеси стане третім  для компанії в Україні. Бюджетна авіакомпанія вже здійснює регулярні рейси до Києва і Харкова. Відзначимо, що відкриття нового рейсу в Україну ще більше збільшить потік туристів між двома країнами.

Комментарии закрыты