Блогери, актори, співаки та шоумени потіють на тренуваннях, готуючись вийти на ринг в рамках проекту «Битва». На підготовку у спортсменів усього 30 днів, а вже 18 серпня вони мають показати супротивнику  на що здатні у вирішальній битві. У цьому міжсезонні виступатимуть  5 медійних пар,  серед яких співаки музичного дуету Ricco Macho — Ріго Мустеліер та Епефаніо Лопас.

Епіфаніо Лопес, учасник проекту «Битва»
Я был у психиатра и она мне сказала, что я должен как-то свою агрессию в другое русло направить, и вот я решил боксом заниматься и решил, что если шоу-бизнес столько людей, которые публика не любит, но я помогу публике, чтобы их не долюбливали на ринге. Эмоции грандиозные, потому что я привык драться на улице, а драка на улице она совершенно другая. Тут приходищь на бокс и тебе говорят, что твой правый удар плохо поставлен, а дерешься не так и оно вдохновляет двигаться дальше

Супротивник співака не менш відомий. Це учасник шоу Мастер Шеф Костянтин Лайпаков. «Вже чекаю цього дня аби відправити його в нокаут», розповідає Лопес.

Ріго Мустелієр так само готовий вийти на ринг і морально і фізично, хоча до цього співак ніколи не займався боксом. «Різниця між запальною музикою, де постійно потрібно рухатися  та танцювати і тренуванням невелика, тим паче що я  кубинець, у дитинстві ми часто дралися на вулицях і це в мене у крові», поділився  враженнями учасник проекту.
Боксувати у фіналі  Ріго буде зі  співаком Олександром Павліком,  якому Мустеліер адресував кілька слів.

Ріго Мустеліер, учасник проекту «Битва»
Олександр, будь готов, чувак, потому что я кубинец и ты знаешь, что я буду очень сильный. Так что будь готов.  На самом деле я вообще-то первый раз буду в ринге, то есть, для меня это новый опыт, но грубо говоря, что на Кубе у нас все это в крови. Так что я надеюсь, что я буду выиграть. Тренировка пока что успешна, а вот я почти каждый день тренируюсь . Я надеючь, что я буду выиграть. Так что..

Загалом проекту «Битва» вже більше року. Три основних сезони були проведені у
Києві,  одне міжсезоння у Черкасах та наразі проходитиме друге — в Одесі. Основною метою проекту є популяризація боксу, адже як зауважив Тадеуш Муратов, що є засновником «Битви», фінансування цього виду спорту в Україні залишає бажати кращого.

Тадеуш Муратов, керівник та засновник проекту «Битва»

Это транслируется на 14 стран мира по Хспорт, спорт 1 , спорт 2. Это каналы плюс ютуб каналы, инстаграм все социальные сети у нас есть, они боксируют, они меняют контент, они влеяют на своихх.. Они лидеры мнений и популяризируют спорт среди своих фанатов, своего окружения и это сам социальный посыл этого проекта.  Хто был?  Аня Добрыгина, Ермак, Никита Горюк из Квест Пистелз, Милла Нитич, Юля Карпова, у нас около 50 их.

Додамо, що тренувалися співаки на майданчику клуба Abel Boxing Gym, принципи якого такі самі – популяризація боксу.

Абел Хачатрян, засновник клубу Abel Boxing Gym
У нас чиста бокс, боксерский зал, который вот именно у нас один интерес не бизнес, а именно развитие бокса. Тут тренируются и дети и взрослые, разного уровня боксеры профессионалы и любители
Большинство детей тренируются у нас бесплатно, в том случае если у нас именно тренируются бокс, приходят на тренировки, а не то, что родители привезли на фитнес, пусть ходит.. Эти дети тренируются у нас бесплатно

Комментарии закрыты