Конкурс короткометражних стрічок «Короткі зустрічі» був започаткований Одеською кіностудією, разом з Міністерством культури України, з нагоди 100-річчя кіностудії та спеціально до дня народження культового режисера Кіри Муратової. Церемонія нагородження відбулась в арт-центрі Віри Холодної. Саме в цьому місці розташований павільйон, в якому власне і народжувалось століття тому українське кіно.

Андрій Осіпов, голова правління  Одеської кіностудії  

Для участі в конкурсі надійшло понад 100 заявок з різних куточків України: Одеси, Сум, Києва, Харкова. Серед учасників були також студенти польських вищів, які є громадянами нашої країни». Члени журі, до складу якого увійшли відомі одеські кінематографісти, актори, критики, розглянули 74 роботи, що відповідали умовам конкурсу.

 Леонід Павловський, актор, режисер

8 листопада журі конкурсу на чолі з актрисою Наталією Бузько оголосило імена трьох переможців, які отримали можливість зняти власну короткометражку зі всебічною підтримкою в реалізації проекту від Одеської кіностудії. А також грошові призи в розмірі 600, 500 і 400 тис гривень відповідно. Вітаємо переможців і чекаємо від них нових цікавих картин!

 

 

 

 

 

 

Комментарии закрыты