На Куликовому полі відбувся стройовий огляд та інструктаж особового складу поліції, Нацгвардії і Держслужби надзвичайних ситуацій напередодні виходу на службу з охорони громадського порядку на травневі свята. Окрім правоохоронців, участь у заході взяли очільник області Максим Степанов на керівник обласної поліції Дмитро Головін.

Аби уникнути провокацій 2 і 9 травня в Одесі і області будуть посилено нести службу правоохоронці і нацгвардійці. 28 квітня на Куликовому полі пройшов огляд військової техніки та інструктаж особового складу поліції. З сьогоднішнього дня одеські правоохоронці переходять на цілодобове патрулювання вулиць міста.

Дмитро Головін, начальник ГУ НП в Одеській області

Обращаюсь к личному составу — быть ориентированными на соблюдение дисциплины и законности, проявлять выдержку, вежливость при общении с гражданами. наша главная задача — обеспечить спокойствие и безопасность граждан.

Перед правоохоронцями виступив і очільник області Максим Степанов.

Максим Степанов, голова Одеської облдержадміністрації

Три роки тому в Одесі сталася дуже трагічна подія,  коли загинули як люди, які боролися за нашу  Україну, так і люди, які піддалися російській пропаганді. Нажаль, через три роки є люди, які хочу піаритися на цій трагедії. Я впевнений, що нам вистачить сили і волі забезпечити спокій і мир нашому місту, нашій країні, нашій області. Бажаю вам, щоб ви діяли виключно в рамках закону, a всі, хто вважає, що тут будуть пригоди, вони їх отримають, я в цьому в впевнений, по закону, але дуже жорстко.

В найближчі дні на території міста будуть працювати не тільки одеські правоохоронці, а й підмога з інших міст України. Крім того, 2 травня громадян пускатимуть на Куликове поле тільки через пункти фільтрації, фактично — КПП з рамками металошукачів.  Між усіма силовими структурами відпрацьовано взаємодію на випадок виникнення необхідності оперативно реагувати на можливі провокації та для локалізації і ліквідації можливого загострення обстановки. Загалом, до охорони громадського порядку та забезпечення безпеки в місті будуть залучені співробітники СБУ, бійці нацгвардії, рятувальники та прикордонники.

Максим Степанов, голова Одеської облдержадміністрації

Силы правопорядка готовы полностью для обеспечения мира и порядка на территории Одессы и Одесской области. Никаких провокаций допущено не будет, любые попытки провокаций будут жестко в рамках закона и очень быстро пресечены.

 

Комментарии закрыты