ЛЮДИНА ТА ПОДІЯ РОКУ

Всесвітній клуб одеситів підбив підсумки культурного життя нашого міста за минулий рік та обрав найкращу подію за версією членів клубу. А також була названа людина 2017 року, яка зробила вагомий внесок в розвиток культури нашого міста.  Хто став лауреатами конкурсу « Людина та подія» року за рішенням журі  , далі в сюжеті

 

 СКРИПАЛЬ ЄВГЕН КОСТРИЦЬКИЙ

Випускник національної музичної академії їм. Чайковського, лауреат престижних міжнародних конкурсів, скрипаль Євген Кострицький  в цьому році святкує перше десятиріччя своєї творчої діяльності. Євген виступав на різних найбільших європейських сценах з видатними виконавцями. В Одесі його скрипку чути в оперному театрі, в Одеській філармонії та на сучасних сценічних майданчиках. Якими новими проектами відкрив свій другий творчий десяток музикант? Що нового відбувається в насиченому класичною музикою житті? На ці та інші питання Євген Кострицький відповів в студії Культурної палітри.

 

 ОДНА МЕЛОДІЯ

В трьох залах Будинку вчених відкрилась персональна сімейна виставка «Одна мелодія на три голоси» в художньому проекті «Спадкоємність поколінь». Три автори — три жінки: заслужений майстер народної творчості УССР Нінель Миколаївна Котлярова, заслужені художники України Ольга Котлярова-Прокопенко і Тетяна Бродецька. У кожної свій стиль, свій напрямок, своє бачення оточуючого світу. На виставці, приуроченої до 50-річчя одеської обласної ради миру, можна побачити живопис, графіку, декоративно-прикладне мистецтво, фото та відео-матеріали.

 

Комментарии закрыты