Жителі Аркадії перекрили Генуезьку

У четвер, 9 серпня, в Аркадії одесити перекрили вулицю Генуезьку в районі Гагарінського плато. Разом з ними на акцію протесту вийшли активісти «Національного корпусу» і «Вуличного фронту». Всього присутніх було близько 80 осіб. Акція проходила увечері. Причиною мітингу стала недавня вирубка дерев на Гагарінському плато. Мета акції  — це протест проти вирубки дерев, – зазначають активісти. За їхніми словами, була відведена зона під забудову школи або дитсадка, а зараз там планують звести висотку. «Через корупцію зверху Одеса перетворюється в кам’яні джунглі», — зазначив лідер одеського «Нацкорпуса» Олександр Дроздов. Свою позицію люди відстоювали, тримаючи в руках плакати «Зупинимо екологічне свавілля», «Проти вирубки зелених насаджень», «Захистимо легені Одеси».

Яким буде новий український президент, — розмірковують одесити

Менше року залишилося до того, як ми дізнаємося ім’я чергового, шостого, гаранта Конституції. Країну потихеньку починає охоплювати передвиборна лихоманка. За кого поставлять хрестик одесити і гості міста? У 2019 му році в Україні пройдуть президентські вибори. Для політиків це означає, що потрібно поквапитися. В Інтернеті вже можна побачити агітаційні ролики, з кожним днем їх ставатиме все більше. Особливо з огляду на те, що претендентів на кабінет на Банковій досить багато — заявки подало більше 20 політиків.

У Болгарії відбувся педагогічний саміт MiniBoss

Освітні інновації, розвиток здібностей, монетизація успішних проектів і розширення мережі філіалів. Все це — міжнародна освітня система MiniBoss, представники якої приїхали на педагогічний саміт до Болгарії.

Комментарии закрыты