ПІДСУМКИ ФЕСТИВАЛЮ

З 29 серпня по 9 вересня в Одесі проходив  вже четвертий міжнародний Фестиваль мистецтв «Оксамитовий сезон в Одеській опері. Як завжди в рамках цього щорічного форуму відбулось багато подій: показ прем’єр, опен-єйр, театральні дискусії, запрошені солісти. Підсумки фестивалю підіб’ємо з генеральним директором одеської опери Надією Бабіч. Вона завітала до нас у судію.

  ЮВІЛЕЙНИЙ АЛЬМАНАХ

В інформаційному агентстві Контекст Причорномор’я відбулась презентація ювілейного, 25-го, випуску історико-краєзнавчого альманаху «Південний Захід. Одесика».    Журнал видається  12 років за підтримки почесного громадянина Одеси та Одеської області, політика, мецената Сергія Гриневецького.  З кожним випуском проект розширює свої наукові та географічні рамки, стає більш дозрілим та змістовним.

POLYЛОГ: АСПАЙ-ОДЕСА

14 вересня в Музеї сучасного мистецтва Одеси відкрилась масштабна виставка «Polyлог». Цей проект, що включає поетичні читання, перформанси, доклади мистецтвознавців, організований спільно з німецьким художнім об’єднанням «Аспай». На двох поверхах музею представлені твори авторів з Німеччини, України, Росії. Експозиція відкрита до 21 жовтня.

Комментарии закрыты