«Чи добре там, де нас немає? Відповідь на це вічне запитання шукав відомий одеський журналіст Аркадій Рибак. Свої дорожні нотатки по 35 країнам Європи він умістив у 3-томник, презентація якого відбулась у Всесвітньому клубі одеситів. Тексти доповнюють майже 800 ілюстрацій автора.

Більше 30 років відомий одеський журналіст Аркадій Рибак їздить по світу. Свої враження від мандрівок по 35 країнам Європи він зібрав в три томи під назвою «Чи добре там, де нас немає?

 Аркадій Рибак, журналіст, автор книги

До видання увійшли деякі статті за часів радянської доби, в яких відчувається стилістика та дух часу. Основна ж частина – це матеріали, що були написанні за останні роки як узагальнення подорожей. Багато з них публікувалися в газеті Порто-франко, яку Аркадій Рибак очолює з 1991 року.

 Аркадій Рибак, журналіст, автор книги

Тексти доповнюють майже 800 ілюстрацій автора. Це не путівник. Але любителі подорожей знайдуть багато корисної і цікавої інформації, вважає Аркадій Рибак. За думкою автора, це поєднання історії з географією крізь призму погляду одесита, що не упускає випадку порівняти своє улюблене місто з іншими європейськими містами.

 

Комментарии закрыты