Багато-багато хлопчиків і дівчаток і багато-багато подарунків, а ще багато чарівних та фантастичних персонажів — таким стало урочисте відкриття головної ялинки Малиновського району Одеси 24 грудня.

На площі імені Бориса Дерев’янка у цьому році встала головна районна ялинка — і одразу на свято до неї разом з дітьми зібрались Діди Морози, Мікі Мауси, ведмеді. А найбільш вражаючими гостями стали сучасні улюблені персонажі — трансформери, лідер автоботів, головний десептікон і не тільки.

Незабутній сімейний вихідний, присвячений святам, що наближаються, подарував району, в якому активно працює, депутат міської ради Олександр Шеремет. Поки дорослі пригощалися чаєм і кавою, діти грали в Музеї цікавих наук, у наметі хенд-мейд власними руками майстрували подарунки до Нового Року та Різдва, ласували солодкою ватою, шоколадними пряниками, танцювали з роботами й отримували багато інших подарунків.

Олександр ШЕРЕМЕТ, депутат Одеської міської ради
Я рад, что сегодня пришло так много детей на наш праздник, что они получили удовольствие от фантастических героев. Хочется, и это очень важно, дарить как можно больше тепла и добра нашим детям.

Діти веселилися від душі! Дорослі теж намагалися взяти участь у конкурсах, але на питання «Якого ви знаєте трансформера?» чомусь вигукували «Карлсон»:) Сини і дочки, а також онуки явно випереджали мам, тат і бабусь.

— Что тебе, Глеб, понравилось? — Трансформеры. Оптимус, Мегатрон и Бамблби.
— Нам очень нравится, замечательный праздник. Дети улыбаются, радуются, интересно.
— Это праздник самый крутой, когда Дед Мороз приходит и дарит подарки!
— Очень хорошо! Почаще бы такие события были.

А як зворушливо, коли малюки готують подарунки для своїх батьків! Організаторам урочистого відкриття головної ялинки Малиновського району Олександру Шеремету та його команді, безперечно, вдалось подарувати сімейне свято — просто на вулиці, просто для всіх.

— Тебе понравилось на празднике? — Да, особенно пряники. А еще мне понравилось в палатке рисовать. — Ты готовила подарок? — Да, маме. — Это секрет? — Да.  

Олександр ШЕРЕМЕТ, депутат Одеської міської ради
Я хочу, чтобы следующий год был поводом для счастья, чтобы у всех была возможность радоваться, чтобы все улыбались. Чтобы было тепло в каждом доме, чтобы для детей этот Новый Год обернулся настоящей сказкой.

Комментарии закрыты