ОДЕСА КЛАСИКС

З 1 по 9 червня 2019 року в нашому місті вже в п’яте відбудеться масштабна подія в світі класичної музики – міжнародний фестиваль Одеса Класикс. Як завжди меломанів чекатимуть щоденні концерти, виставки, лекції, творчі зустрічі. Про програму п’ятого фестивалю, про зірок світової класичної сцени, що завітають до Одеси на початку літа, організатори розповіли на першій прес-конференції.

 МИКОЛА СВИДЮК

Народний артист України, співак і композитор Микола Свидюк – один з тих небагатьох митців, в якому чудово переплелися дар композитора з даром співака. Він співає те, що сам створив, що сам відчув і пережив. Микола Іванович створює власний музичний світ, в якому поєднуються мелодія, душа та неповторний вокал. Український співак та композитор нещодавно був удостоєний нагорди на щорічному музичному форумі В Києві « Пісня року». Про досягнення та плани на новий рік Микола Свинюк розповів в студії програми «Культурна палітра».

ЗАПРОШЕНИЙ ДИРИГЕНТ

22 грудня в Одеському національному академічному театрі опери та балету відбулась опера Джузеппе Верді «Ріголетто» під орудою запрошеного диригента Теодора Кучара. Американський диригент українського походження – володар багатьох музичних нагород поспілкувався з одеськими журналістами перед репетицією вистави.

 

 

 

 

Комментарии закрыты