25 квітня виконавчий комітет Одеської міськради мав утвердити проект  про внесення змін до правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення, але за пропозицією мера міста Геннадія Труханова, члени комітету погодилися відкласти розгляд цього питання. 

Геннадій Труханов, Одеський міський голова

Тем не менее мы проанализироовали вопрос о том, что данные требования достаточно жесткие, в принципе, они остаются сегодня как минимум непонятными или требующими серьезного разьяснения и выяснения, проработки с представителями малого и среднего бизнеса и я чтобs попросил Вас.. Я предлагаю снять этот вопрос с повестки дня.

Нагадаємо, що наприкінці грудня минулого року виконком Одеської міськради затвердив нові правила скидання стічних вод. Після цього представники «Інфоксводоканалу» почали активно перевіряти  компанії та заклади на  дотримання нових норм, й відповідно накладати штрафи. На думку підприємців, забезпечити дотримання правил практично неможливо, тому у  зв’язку з цим мерія погодилася піти на поступки та пом’якшити вимоги. Наразі Геннадій Труханов відклав  прийняття нових правил за умови, що департамент міського господарства організує зустріч, на якій будуть присутні представники бізнесу, КП «Інфоксводоконалу» та міської ради. Після чого питання розглянуть на позачерговому засіданні виконкому. Також мер пообіцяв, що КП «Інфоксводоконал» тимчасово призупине перевірки.

 

Комментарии закрыты