До робочого шуму будівництва на майданчику житлового комплексу «Аквамарин» 12-го червня приєднався гомін декількох людей, які багато років тому мали відношення до недобуду «Золотий Берег». Вони не побажали підтримати відновлення будівництва комплексу, але в черговий раз чимось незадоволені. Вони вже вкотре за надуманими підставами покликали представників ДАБІ до «Аквамарину» нібито для інспектування завершального процесу будівництва першої черги комплексу.

Станіслав ГАЙВОРОНСЬКИЙ, заст. дир. департаменту ДАБІ в Одеській області
Сьогодні ми прийшли, нас допустили до перевірки. Представник забудовника розписався в ознайомленні з направленням, надав нам пояснення. Ми з ними познайомимось, вивчимо ситуацію і завтра-післязавтра передзвонимо скаржникам, що к нам звертались, і будемо разом розбиратися в даній ситуації.

Державна архітектурно-будівельна інспекція змушена витрачати зусилля на аналіз того, чи порушені, чи не порушені права інвесторів чи псевдо-інвесторів, чи норми будівництва або чогось іншого. Тим більше, що кількома місяцями раніше, наприкінці минулого 2018-го року, органи державного контролю вже перевіряли будівництво сучасного житлового комплексу «Аквамарин» на 16-й станції Великого Фонтану за тим же самим зверненням цих громадян. Насправді, такі відволікання від робочого процесу тільки забирають час, — діляться інвестори «Аквамарину».

Юлія, інвестор ЖК «Аквамарин»
Честно говоря, я в шоке! Эти люди, которые не имеют никакого отношения к нашему кооперативу, а мы выступаем за достройку наших домов, — они почему-то все время ставят палки в колеса. Они не хотят доплачивать деньги, говорят «мы не видим, когда достроится». Так ребята, «Аквамарин» всем идет навстречу: достроится, приди, получи ключи, заплати деньги и живи счастливо. Почему все время эти палки в колеса я не понимаю, честное слово. 

Христина КОВАЛЬ, інвестор ЖК «Аквамарин»
Они вообще не хотят доплачивать. Они заплатили кому-то, неизвестно сколько лет назад и сейчас просто хотят получить ключи. И они постоянно хотят остановить стройку, хотят какие-то документы. Им все показали, заходить они не хотят. Мы говорим: «Заходите! Лифт ездит, такая красота». Это ж можно сойти с ума, какую сделали красоту! Зайти тоже не хотят. Так что ж вы хотите?

Вже перша черга комплексу зовсім скоро буде здана в експлуатацію. Найближчим часом інвестори отримають перші ключі від престижних та комфортних квартир з видом на море. За новинами з будмайданчику «Аквамарина» легко слідкувати на його сайті в інтернеті: вже працює ліфт в секції 1В, ведуться роботи по влаштуванню стель і обробка місць загального користування. Зараз в кооперативі-забудовнику більше 600 осіб. Члени кооперативу звернулися в ДАБІ з колективним листом, щоби там не звертали уваги на тих, хто шукає вчорашній день. Сьогодні житловий  комплекс «Аквамарин» зростає, облаштовуються і тішить око.

Комментарии закрыты