Павло Журавльов — один з найвідоміших кікбоксерів України, чемпіон світу з кікбоксінгу за версією FFC. У світі спорту українського чемпіона знають по грізному прізвиську  Кайман. Саме з цим нікнеймом він досяг найвищих результатів. Зараз спортсмен проходить підготовку до турніру з професійного кікбоксінгу в Україні. Його ціль завоювати тимчасовий пояс чемпіона світу. Наша знімальна група побувала на тренуванні і ось що вони розповіли.

 

Український кікбоксер Павло Журавльов, відомий під прізвиськом Кайман, вже давно здобув визнання публіки з усього світу, але на цьому він зупинятися не збирається. 24 серпня в Одесі відбудеться перший і найбільший турнір з професійного кікбоксінгу в Україні. На якому спортсмен буде битися за звання тимчасового чемпіона світу. Сам Павло зізнається, що спорт для нього, перш за все — це спосіб життя. Відпрацювання ударів руками і ногами, присідання, випади, віджимання — ось далеко не повний перелік тих вправ, які доводиться виконувати кікбоксерам. Хороша фізична підготовка це результат роботи з повною віддачею на тренуваннях.

Павло Журавльов, кікбоксер

 

«Чтобы находится в хорошей форме, независимо от периода подготовки в первую очередь это должно стать не каким-то знаете как, это должно стать твоим образом жизни. Это как чистить зубы, вы когда встаете утром вы не думаете, чистить зубы или не чистить, ты встаешь и чистишь . Также и здесь если ты не идешь в спортзал ты идешь бегать, если ты не идешь бегать, ты идешь плавать, если ты не плвваешь значит у тебя есть периоды когда ты занимаешься тяжелой физ подготовкой, то есть поднимаешь штанги, гири это все входит в общую концепцию подготовительную» 

 

Кайман вже був тимчасовим чемпіоном світу. На турнірі GLORY 43, який відбувся на легендарній арені Madison Square Garden Павло Журавльов, здобув перемогу над бразильцем Саулом Каваларі. Зараз він буде виходити на ринг проти турецького спортсмена. За словами тренера, підготовка проходить ретельно, але ніколи не варто недооцінювати суперника, особливо коли бій проходить у суперважкій вазі

Станіслав Буланов, тренер

 

«Супертяжелый вес он отличается тем, что каждый удар может стать решающим, да и тут сильные и слабые стороны ну любой удар он может привести. Тут такая специфика, что нужно быть все время готовым к любому сопернику, быть очень осторожным, внимательным к защите. Любой соперник в супертяжелом весе может ударить и есть удар, вот это вот есть опасность каждого соперника, не важно слабый сильный,  лакки панч никто не отменял» 

24 серпня у Палаці спорту, найсильніші і титуловані кікбоксери вийдуть на ринг в кращому шоу Європи FEA WORLD GP. В турнірі братимуть участь тридцять спортсменів з різних куточків світу, у тому числі Павло Журавльов.

Комментарии закрыты