Одеса з присмаком Парижу, саме таку назву отримала дитяча виставка картин, яка проходила в новому магазині Akvarel. Молоді та талановиті художники з’їхались з різних міст України для того, щоб показати своє бачення столиці Франції. Серед учасників були учні школи Bigboss та Miniboss, які представляли напрямок креативного розвитку дитини  Leonardo Art School. Україна — Арт Країна – це традиційні конкурси сучасної народної творчості у всій багатогранності творчих пошуків і експериментів як дорослих, так і дітей. Наша знімальна група познайомилась з юними талантами і спробувала передати творчу атмосферу.

 

З протилежної сторони стоїть Ейфелева вежа, яка є прекрасним символом Парижу.  На перилах сидить дівчина, а напроти неї художник стоїть біля мольберту і творить щось нове

Leonardo Art School школа креативного розвитку та фантазії, дає дітям сучасні методики розкриття творчого потенціалу, тим самим істотно відрізняється від класичних художніх шкіл. Крім викладання техніки малюнка, живопису, історії мистецтв, діти вивчають основи архітектури і дизайну, освоюють принципи креативу та застосовують методики дивергентного мислення.

 

Один из известнейших театров это театр оперы и балета. Вместо него мы нарисовали черепаху, которая живет в Париже и мечтает когда-то попасть в Одессу

Професійне журі ґрунтовно і детально обговорювало плюси і мінуси робіт. У пріоритеті були картини, намальовані без участі викладачів. За підсумком допомогло спільне бажання вибрати найбільш професійні роботи, що відповідають тематиці конкурсу. Всього від Miniboss та Bigboss school взяли участь 25 учнів.

Комментарии закрыты