Щорічно всі районні адміністрації звітують перед громадою міста про результати своєї роботи. Так, 6 квітня 2017 року в Малиновській районній адміністрації відбувся щорічний звіт про діяльність райадміністрації за 2016 рік. На звіті були присутні жителі і керівники підприємств Малиновського району, депутати Одеської міської ради, а також мер Одеси Геннадій Труханов.

У 2016 році діяльність Малиновської районної адміністрації була спрямована на реалізацію міських програм. Особливу увагу керівництво району приділяє розвитку підприємницької діяльності, створенню на підприємствах нових робочих місць, а також вирішенню соціальних проблем населення. Крім того, на звіті також розповіли про плани і на 2017 рік. Так, в Малиновському районі, як і в інших районах міста, планується реалізувати безліч інфраструктурних проектів.

Геннадій Труханов, Одеський міський голова

Все вы знаете Дом мебели, Ицхака Рабина, Малиновского, сколько там было малых архитектурных форм, такое название деликатное, а в простонародье их называют будки. Сегодня идет полным ходом реализация комплексной схемы мы демонтируем вот этот весь халоймес, извините за такое слово одесское и планируем там сделать, хотелось бы, конечно, чтобы у нас были просторные мостовые, тротуары, но тем не менее, мы не можем лишить людей того заработка. Поэтому вот это все будет снесено и убрано с площади и в примерно вот таком виде оно должно восстановиться.

В найближчому майбутньому оновиться Аеропортівський лісопарк, розташований неподалік від Міжнародного аеропорту «Одеса». Для цього спершу встановлять межі парку відповідно до Генерального плану міста, а після розпочнуть його благоустрій. Крім того, зовсім скоро на базі будівлі колишнього заводу «Краян» відкриється новий корпус Одеської мерії, де городяни зможуть отримати величезну кількість адміністративних і соціальних послуг.

Євген Омельчук, голова Малиновської райадміністрації

Мы продолжаем работать, наращивая содержание и динамику работы наших подразделений районных и я хочу сказать, что все это стало возможно благодаря взаимопониманию и взаимоподдержке. Наша задача — обеспечить  комфортнй микроклимат в нашем районе, в котором и жить будет комфортно и работать будет благополучно и комфортно одесситам.

Один з головних проектів, який в майбутньому торкнеться міста в цілому, спрямований на вирішення транспортної проблеми. Так, КП «Одесміськелектротранс» стало єдиним підприємством в країні, яке отримало ліцензію на виробництво власних трамваїв. Щомісяця на лінії міста випускають по одному низькопідлоговому трамваю, зібраному в майстернях КП.

 

 

Комментарии закрыты