В Одеській національній академії харчових технологій 28 грудня вітали кращих випускників-магістрів з отриманням дипломів. Святкова зустріч була водночас урочистою й теплою: напутні слова і квіти, вітання та подяка. Виступи та програму готували самі студенти ОНАХТ. А детальніше про вручення, далі в нашому сюжеті.

Одеська національна академія харчових технологій 28 грудня випустила нових магістрів з різних факультетів — технологів, айтішників, екологів та інших. Переможці наукових і творчих конкурсів, студентських фестивалів, спортивних змагань у цей день отримали свої дипломи з рук ректора академії Богдана Єгорова.

Богдан ЄГОРОВ, ректор ОНАХТ

Сьогодні велике свято, сьогодні вручення дипломів нашим магістрам. Першими отримають найкращі, хто закінчував з відзнакою, хто захистив дуже ефективні роботи магістерські, яскраві роботи. Ось таких магістрів ми сьогодні відзначаємо і вручаємо їм дипломи. Ну, і вручення пройдуть сьогодні всім випускникам магістратури і таким чином ми рік завершимо дійсно успішно.

За словами ректора до академії в цьому році стали все більше йти випускники інших закладів вищої освіти, аби здобути магістерську ступінь. Всім магістрам, як і іншим випускникам вишу, надається обов’язкова можливість працевлаштування.

Олена Кананихіна, проректор ОНАХТ

Я можу сказати, що сьогодні на урочистому випуску присутні не тільки студенти, які дуже гарно навчалися, які мають червоні дипломи. Тут і студенти, які приймали дуже активну участь у житті академії. І спортсмени, і ті, хто одержували дипломи н6а мистецьких конкурсах, їх всього більш 130. І ми ніколи не виділяємо студентів, які одержали перемоги в будь-якому одному напрямку. Ні, вони всі молодці, і я зараз на них дивлюся, вони так подорослішали, вони інші. Навіть буде складно з ними розставатися, тому що ми так звикли один до одного.

Урочиста концертна програма була підготовлена, безпосередньо, студентами закладу. Співи хору, виступи місцевих вокалістів та, звичайно, клятва від випускника.

Михайло Кисленко, магістр ОНАХТ

Ну, я дуже радий, що нарешті закінчив академію, було дуже страшно, чесно кажучи, виступати з клятвою. Мені памятається час, коли проводився «Global Game Jam 2018». Це за 2 дні треба було зробити гру. Цей конкурс проводиться по всій Україні, наша команда зайняла 3 місце в Україні.

Ірина Балабан, магістр ОНАХТ

Я чекала цього моменту, здається, все своє навчання. А зараз мені трошки сумну. Здається, що це ось вже останні дні в цій академії і мені не хочеться йти звідси, хоча спереді велике життя, великі простори, та все ж таки, можливо я ще подумаю про аспірантуру.

Кожен з випускників, що отримали дипломи магістра цього дня, змоделював своє найближче майбутнє: вступ до аспірантури Одеської національної академії харчових технологій чи робота за фахом в одній з компаній, які постійно знайомлять академію зі своїми вакансіями. Їх очікує тільки світле майбутнє!

Комментарии закрыты