Чого ми чекаємо від українських політиків? Як не парадоксально, ми чекаємо від них нашого успіху, щоб вони не заважали нам, українцям, повноцінно жити, справедливо заробляти й любити свою Батьківщину за її справжні досягнення, а не за те, що вони нам підкажуть. Ми чекаємо від них успіху України, а не успіхів її політиків. Учасники панельної дискусії під назвою «Політики нової формації: хто вони?», яка відбулась в Одесі 15 січня, в цілому згодні з такою точкою зору.

Олександр ШЕРЕМЕТ, депутат Одеської міської ради
Что такое политик новой формации? Это человек, имеющий уже сформированные сознание и систему ценностей. Это человек, который не отступает от своих принципов. Который делает жизнь людей легче, социально защищенной, экономически свободной. Я бы лучше говорил не о том, как защищать население, а о том, как сделать так, чтобы украинцы, одесситы в частности, могли обеспечить себя таким образом, чтобы не просить помощь от государства.

Якою в нинішніх умовах повинна бути політика нової формації, щоб відповідати очікуванням громадян не тільки на словах, а й на ділі, розповів депутат одеської міської ради Олександр Шеремет.

Олександр ШЕРЕМЕТ, депутат Одеської міської ради
Последние 8 лет я занимался вопросами коммунального хозяйства. И это проблемы, с которыми мы сталкиваемся постоянно в нашей повседневной жизни. Как человек амбициозный, хочу расти и быть полезным людям не только на уровне житейских проблем, а решать вопросы, которые приведут украинцев к более высокому социальному уровню. 

Соціологічні дослідження відзначають, з одного боку, високий ступінь політизованості українського суспільства, а з іншого — розчарування суспільства в українських політиках. На думку експертів, саме при таких обставинах формується гострий запит на нові обличчя на політичній арені нашої країни. Депутати Одеси, які зібрались на дискусію, готові відповісти на цей запит суспільства.

Комментарии закрыты