23 січня народний депутат України Юрій Бойко відвідав Одесу. Політик зазначив, що кожен свій візит до міста він починає з Куликового поля — і цей раз не став винятком. Юрій Бойко поклав квіти до Будинку профспілок та поспілкувався з родичами загиблих там майже 5 років тому — 2 травня 2014 року.

Юрій Бойко, засновник «Опозиційної платформи — за життя»

Уже 5 лет скоро будет после этой трагедии, никаких расследований. Не то что виновные наказаны — даже расследования не проводятся. Потому что, я так понимаю, они боятся выйти сами на себя — сегодняшняя власть на своих же представителей. Но после смены власти расследование будет проведено, виновные в этой страшной трагедии, гибели почти что 50 человек, будут привлечены по закону к ответственности, будут наказаны, и люди, которые пострадали, они увидят, что есть справедливость.

Другою зупинкою для політика став Привоз. Там Юрій Бойко купив візитну картку міста — курку та зв’язку бичків — а також розпитав покупців та підприємців з усієї України, що там працюють, про їх життя-буття. Говорили про українські реалії — низькі пенсії, високі ціни і просто космічні тарифи.

— Что надо сделать?

— Наверное, цены снизить, наверное, тарифы снизить. Ну, как на полторы тысячи…

— А вы работаете где?

— … имея 32 года стажа, я проработала водителем трамвая 15 лет, 10 лет проработала начальником трамвайных маршрутов. Я получаю полторы тысячи пенсию. Скажите, вот как жить?

— Ну, с сегодняшней властью никак, они не понимают, как это. Здрасьте. Они вообще не понимают, что людям невозможно жить с этими тарифами.

Юрій Бойко, засновник «Опозиційної платформи — за життя»

У нас майже 2 мільйони людей годує малий і середній бізнес. Більше 300 тисяч підприємств — малих і мікро-підприємств. І вони потребують допомоги держави, тому що вони сьогодні існують не завдяки допомоги держави, а навпаки — борючись з державою, з сьогоднішнім режимом. Тому що немає кредитів, немає тарифів нормальних, немає допомоги, розгул правоохоронних органів так званих, рейдерські наїзди. Все це сьогодні знищує малий бізнес і людям не дають можливості працювати.

Юрій Бойко наголосив, що в Одесі, як і по всій Україні, найактуальнішими темами залишаються соціальна допомога громадянам, які цього потребують, а також припинення війни та відновлення економіки.

Комментарии закрыты