Для тих, хто складав ЗНО, наразі відчинені двері всіх українських вишів. 10 липня розпочалася вступна кампанія, яка триватиме до 22 числа. Цього року суттєвих змін у процедурі вступу не було, все як і в минулому — електронний кабінет для подання заяви, копії документів, мед. огляд. Найчастіше запитання від батьків та вступників —  кількість бюджетних місць, проте це стане відомо тільки після розподілу бюджету між ЗВО, після завершення прийму документів. Наразі можна тільки прогнозувати.

Натела Кордзая, директор центру маркетингу та реклами ОНАХТ 

Шанси на вступ  на вступу на бюджет в наш саме в нашій академії є вони дуже великі, тому що в академії завжди було дуже багато бюджетних місць, зі зміною системи , так скажімо вступу на бюджет  дещо змінилася, але  загалом картина не змінилася так що є спеціальності, на яких дуже багато бюджету, ми усіх запрошуємо, подавайте документи, знайомтися та подавайте до нас.

В першу чергу необхідно визначитися зі спеціальністю, та звірити чи є для вступу на неї  необхідні складені предмети ЗНО, розповіла Анна Солоцька , відповідальний секретар одного з факультетів ОНАХТ. Окрім цього, слід зареєструватися в електронному кабінеті та зібрати пакет документів. Це і ксерокс айді-картки, і інші документи, що прописані умовами вступу

Анна Солоцька, відповідальний секретар факультету ОНАХТ
Потрібно свідоцтво про закінчення вищої освіти, з цього року це вже не атестат, а свідоцтво про закінчення вищої освіти, так само копія з випискою з оцінками , сертифікат про сдачу ЗНО , ідентифікаційний код, якщо це хлопчик, от звичайно виписка з воєнкомату і три чотири фотографії. З цими документами і з трьома-двома екземплярами копій потрібно приходити для того, щоб ми отримати справу , занести в базу даних та щоб абітурієнти вже знаходився в загальній базі вступу цього року

 Лілія та Юлія,
Я сдавала украинский, историю географию и английский
Я буду поступать в 26 училище морского сервиса и в ОНАПТ на харчові технології.

Мне нравится организация, что м
ы не стоим в очередях, это очень много значит, потому что я почему-то вспомнила свое поступление 20 лет назад это был ужас здесь конечно все организовано, мне очень нравится

Щодо магістратури, то вступ на неї так само розпочався десятого липня, але абітурієнти повинні скласти вступні фахові іспити, що проходитимуть у три етапи. З 11 по 13 липня , з 23 по 26 та з 19 по 16 серпня.  Окрім, цього скласти іспити в ОНАХТ можна буде під час додаткового набору, з 15 по 20 вересня.   Також для окремих спеціальностей цього року передбачено ЗНО з англійської мови.

Михайло та Владислав, абітурієнти
Сегодня мы сдали технологический экзамен,  а завтра английский сдаем. Это поступление на магистратуру.
Ребята, которые сюда поступают им не стоит рассчитовать на.. Ну это копия . На оригинал диплома. Диплом это просто подтверждение того, что вы учитесь и если вы закончили да, это круто, ну если вот здесь ничго нет,  то как показывает практика работодатели не хотят брать на работу людей у которых просто есть какое либо образование , даже пускай  нашей академии.

Робітники академії не лише приймають документи, вони допомагають створити електронний кабінет та відповідають на будь-які запитання, в тому числі розповідають про спеціалізації та перспективи праці після отримання диплому.  

Комментарии закрыты