«Джерело споруджене по воді Божій, на благо людей, працями і турботами Почесного громадянина міста Одеси Ківалова Сергія Васильовича і освячене Митрополитом Одеським і Ізмаїльським Агафангелом 15 липня 2019 року». Бюветний комплекс з такою пам’ятною дошкою відкрився для одеситів Приморського району і всього міста на вулиці Академічній,30 біля Загальноосвітньої церковно-приходської школи. На події були присутні президент Національного університету «Одеська юридична академія» Сергій Ківалов, одеський архіпастир Владика Агафангел, Одеський міський голова Геннадій Труханов.

Сергій КІВАЛОВ, Почесний громадянин міста Одеси
Я считаю, что это реальный вклад нашей команды в реализацию программы по питьевой воде. Мы с мэром города Геннадием Трухановым договорились, что будем дополнительно по городу устанавливать поначалу 20 бюветов. Здесь мы провели все анализы и нам сказали, что здесь идеальная вода для питья. Мы еще и фильтры поставили для разных видов очистки — самое современное оборудование находится здесь, в этом помещении.

Питання забезпечення бюветами всього міста знайшло відгук у «Народній програмі» Сергія Ківалова. І це вже другий бювет, який за останній час відкриває його  команда. Перший з’явився поруч з Одеською юридичною академією на Фонтанській дорозі,23. А цей комплекс — особливий, вода піднімається з глибини 147 метрів і вона придатна для пиття. Особливе само наше місто, воно стратегічно важливе, підкреслив на церемонії урочистого відкриття Сергій Ківалов. І тому нова Верховна Рада, вважає він, повинна прийняти закон про Одесу на кшталт діючого закону про столицю. Одесу потрібно любити не на словах, а в ділах, вважає нардеп.

Сергій КІВАЛОВ, Почесний громадянин міста Одеси
Я горжусь этими социальными объектами потому, что они пойдут на пользу горожанам, Приморскому району. Будет самый красивый уголок, где будут в комплексе находиться и зеленая зона, и бювет, и стоматологическая клиника,  и школа.

До речі, здача школи на 1200 місць в одну зміну — запланована вже на цей рік, сказав Сергій Ківалов. Історичним моментом назвав подію відкриття комплексу митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел. «Вода — це життя, без якої людина не може існувати. Вона благословенна Богом, і джерело цієї води освячується Іменем Бога і отримує благодатні сили, цілющі», — зазначив Владика. І на завершення промови додав: «Спасибі вам за те, що ви сьогодні робите для майбутнього нашого міста та України». Митрополит Агафангел звершив чин освячення водного джерела і окропив усіх присутніх свяченою водою.

Комментарии закрыты