4 вересня відбулася зустріч Одеського міського голови з заступником Міністра Закордонних справ Греції, Антонісом Діаматрісом. Мер привітав делегацію в нашому місці і розповів, що відносини з Грецією дуже важливі для Одеси. Як  проходила зустріч — далі у сюжеті.

4 вересня міській голова, Геннадій Труханов і заступник міністра іноземних справ Греції, Антоніс Діаматріс зустрілися у мерії. Темою обговорення стали питання розвитку відносин між країнами. За словами мера вперше за десять років стосунки між Грецією та Одесою такі дружні

 Геннадій Труханов, Одеський міський голова 

 

Сегодня я рад, что наши отношения и наше вероисповедание это явилось основным фундаментом наших взаимоотношений 

Особливу вдячність заступник міністра закордонних справ висловив голові благодійного фонду, Пантелеймону Бумбурасу, за підтримки якого було побудовано в Одесі — грецький парк.

 Антоніс Діаматріс, заступник міністра закордонних справ Греції 

 

Для меня было большой радостью встретиться с Одесским городским головой. Для того, чтобы выразить ему любовь, которую мы чувствуем к Одессе, как греки. Выразить любовь как к одесситам, которые проживают в этом городе, но и ко всей стране Украине. Греция поддерживает Украину во всех вопросах 

Це був перший візит Антоніса Діаматаріса до Одеси. За його словами він не очікував, що місто виявиться таким красивим. Також заступник міністра іноземних справзапросив мера на офіційну зустріч у Афінах. Він зазначив, що це буде велика радість для грецького міста.

 

Комментарии закрыты