Зростає кількість жертв «Доріану»

На Багамах кількість загиблих унаслідок урагану «Доріан» зросла до семи. Територія острова Великий Багама, де проживають близько 50 тисяч осіб, більш, ніж на дві третини, опинилася під водою. Затоплені або пошкоджені всі морські порти і повітряні гавані, це ще більше ускладнює рятувальні роботи. Наразі категорію урагану знизили з п’ятої до другої. Згідно з прогнозами синоптиків, упродовж 36 годин «Доріан» підійде «небезпечно близько» до берегів Флориди. Максимальна швидкість вітру складає 176 кілометрів на годину. Аналітики вважають, що передбачуваний збиток від урагану «Доріан» може скласти від 25 до 40 мільярдів доларів.

10 обстрілів в зоні ООС

На Донбасі в районі проведення операції Об’єднаних сил внаслідок обстрілів з боку бойовиків дістали поранення четверо українських військовослужбовців. Про це в середу повідомляє прес-центр ООС.

В Італії узгодили новий уряд, виборів не буде

В уряді Італії дві партії досягли коаліційної угоди, узгодивши склад нового уряду, який надалі очолюватиме Джузеппе Конте на посаді прем’єр-міністра.

Зворушлива зустріч на 20-ліття школи Хабад

Навчально-виховний комплекс Хабад в Одесі відзначив своє 20-ліття. На велику зворушливу зустріч до шкільного двору зібралися учні, педагоги, члени громади Хабад та її міжнародні гості. Школа — важлива частина життя громади й разом з дитячим садком та Єврейським університетом складає основу єдиної безперервної системи освіти Хабад в нашому місті.

Комментарии закрыты