У  Французькому фойє театру опери та балету відбувся брифінг із зірковим гостем фестивалю «Оксамитовий сезон в Одеській опері» – відомим італійським контртенором Раффаеле Пе. Володар чудової тембральної краси голосу виконає партію Орфея в опері ГлЮка «Орфей і Евредіка» 13 вересня..  Знімальна группа побувала на репетиції вистави.

Вистава «Орфей і Евредіка» увійшла до складу програми 5-го міжнародного фестивалю мистецтв «Оксамитовий сезон в Одеській опері». Як і в попередніх постановках, що відбулись в рамках фестивалю, ця опера проходить за участі запрошеного соліста. Партію Орфея виконує відомий італійський контртенор Раффаеле Пе.

Павло Кошка, режисер-постановник

Соліст балетної трупи театру Дмитро Шарай вперше бере участь в цій постановці в партії Душі Орфея. Режисер вистави Павло Кошка впевнений, що таку подію у виконавчому мистецтві неможна пропустити.

Раффаеле Пе – один з найбільш шанованих італійських контртенорів на міжнародній сцені. Виступи співака вже захоплювали публіку в Європі, Сполучених Штатах і Японії своєю пристрасністю, спонтанністю та історичною правдивістю. Репертуар соліста охоплює твори від епохи бароко до опери періоду модерну, від сучасної музики до рідко виконуваного жанру речитативного співу.

Раффаеле Пе, контртенор (Італія)

Отже 13 вересня публіка може отримати справжню насолоду від неймовірно чудового тембру італійського контр тенора Рафаеле Пе в опері Глюка ««Орфей і Евредіка». 14 –го числа в рамках «Оксамитового сезону « Національна опера України покаже балет «За двома зайцями» і завершить фестиваль 15-го вересня опера «Турандот» за участі запрошених італійських солістів.

 

 

Комментарии закрыты