6 квітня на календарі. Інформаційний понеділок станом на 16:00 – у флеш-новинах. В студії працює Аліна Оніка.

Новий радник в Одеській мерії

Кадрові рішення. Міський голова Одеси представив свого нового радника. Ним став Микола Марченко.В ході апаратної наради Одеський міський голова Геннадій Труханов зазначив, що новопризначений радник прекрасно знає місто і знає як потрібно організувати роботу «Сьогодні як ніколи нам потрібна взаємодія. Ми живемо у час змін і реформ, ці відносини вимагають оцінки. Радник такого рівня допоможе нам розібратися»,- зазначив Геннадій Труханов.

Західно-Чорноморська рибохорона
Звіт керівника. З метою підвищення рибопродуктивності водойм Одеського регіону, будуть створені сприятливі умови для нересту водних біоресурсів. Крім того, у водойми області за 2014 рік було випущено більше 14 мільйонів екземплярів малька, що склало приблизно 280 тонн. Про це в ході брифінгу повідомив Начальник Західно-Чорноморського басейнового управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства Сергій Альошин.

«За тиждень – Великдень!»

Вербна неділя. Вхід Господній у Єрусалим — одна з головних подій останніх днів земного життя Ісуса Христа, яке описують всі чотири євангелісти і яке вважається символом майбутнього воцаріння Бога. Згідно з християнським ученням, цього дня, за п’ять днів до свого розп’яття, Ісус в’їжджав до Єрусалима на віслюку. Люди вистилали дорогу перед ним пальмовим віттям. В Україні символ свята замінили на вербу. Цього року православні відзначали вербну неділю 5 квітня. В Одесі вихованці дитячого православного центру при храмі разом з вихователями та сестрами милосердя підготувалися до свята по-особливому. Завдяки бажанню допомогти і власним старанням, маленькі умільці організували виставку. Купуючи великодній подарунок, парафіяни жертвували, таким чином, кошти на лікування важкохворих дітей.

Молитва – на першому місці.

Великі дні. У православних християн розпочався Страсний тиждень — це останній тиждень Великого посту, що передує Великодню. Усі дні Страсного тижня звуться «Великими». Це — шлях страждань, хресної смерті Спасителя і його Світлого Воскресіння. У дні Страсної седмиці ми повинні зробити все можливе, щоб відректися від гріховних бажань і поставити молитОвне спілкування з Богом на перший план. Адже крім буття, є і побут. У кожного з нас будуть передвеликодні приготування. Для когось це турбота про подарунки, для когось — про великоднє меню та забави, яких всі ми чекаємо в тій чи іншій мірі. Але тільки б не стало це пріоритетом. Не повинна бути паска важливіше Пасхи як Христового Воскресіння. Головне, аби все було правильно  — на своєму місці.

Комментарии закрыты