Одеська Національна академія харчових технологій відома своїми профорієнтаційними заходами, у яких беруть участь як одинадцятикласники, так і учні молодшого віку. 18 травня в парку Перемоги студенти та викладачі Академії влаштували справжній квест для школярів. Як це відбувалося дізнавалася наша знімальна група.

 

Звичайні дні відкритих дверей у стінах університетів, які ми звикли бачити, вже давно не так цікавлять сучасне покоління. Одеська національна академія харчових технологій давно відійшла від традиційних зустрічей в аудиторіях, під час яких сидять за партами. Тому всіх бажаючих абітурієнтів запросили взяти участь 18 травня у Food quest, де вони змогли познайомитись з багатьма спеціальностями вишу у формі гри, ребусів і кросвордів.

 Натела Кордзая, директор центру маркетингу та реклами ОНАХТ

 

Зокрема весною, літом та осінню коли така добра погода ми хочемо подарувати їм якісь активності на чистому повітрі, тому на мою думку та на думку адміністрації академії, цей захід є доволі цікавим як для учасників так і для нас, тому що вони знайомляться з нами, а ми таким чином з ними у такій гравій і доволі цікавій для них формі, тому я сподіваюсь щ оцей захід є перспективним та він буде продовжуватися

У кожної групи учасників був свого роду ментор, наставник зі студентів, які вже навчаються, котрі допомагали проходити всі складності завдань. На першому етапі квесту учасники розгадували кросворд, у якому було зашифроване слово пов‘язане з одним із факультетів Академії. Потім учасникам треба було оббігти всі 10 локацій, розташованих по всій території парку Перемоги. А у другому блоці школярів чекали ребуси. Команду переможців визначали за результатами правильно виконаних завдань за найкоротший термін.

Валерій Каплун, студент 3 курсу ОНАХТ

 

Я куратор своєї команди, я хочу сказати що я думав, що я буду їх гоняти, а наоборот вони мене гоняють, я за ними не вспіваю, вони молоді, а я вже чуть-чуть постарше, я не вспіваю за ними, вони розумні, всі молодці ми стремімся к победе, все буде хорошо

На таких заходах майбутнім абітурієнтам показують великий спектр напрямків, за якими можно здобувати вищу освіту в Одеській національній акакдемії харчових технологій. Food quest зацікавив не лише тих, хто навесні закінчить школу, а й тих, кому до вступу у виший заклад залишається ще багато років. Адже саме академія знає, як зацікавити людей будь-якого віку.

 Дар’я і Катерина, учасниці квесту

 

Квест очень понравился, он не очень сложный, мы прошли уже 4 точки, я не знаю хотела бы я еще поступать в этот университет, но я уже задумыалась как бы. Мне тоже очень сильно понравился квест очень все интересно, нет плохих эмоций, все очень классно и думаю поступать

 Всього у квесті взяли участь понад сорок учасників, з яких утворилися сім повноцінних команд. Переможці отримали сертифікат до квест-кімнати «Мишоловка»  і медаль, всім учасникам подарували пам’ятні призи.

 

 

Комментарии закрыты