У міжнародний жіночий день особливе свято влаштували у відділенні онко-гематології обласної дитячої лікарні. Наразі в медичному закладі перебувають тридцять маленьких пацієнтів. Волонтери, які піклуються про цих дітей, привітали мам та бабусь.
У відділенні онкогематології обласної дитячої лікарні наразі близько тридцяти пацієнтів. Поряд зі своїми дітьми цілодобово перебувають батьки, здебільшого жінки — мами та бабусі. Багато хто з них не покидає відділення тижнями. Напередодні міжнародного жіночого дня волонтери, які опікають пацієнтів відділення, влаштували спеціальне свято в лікарні.
Прямо у стінах лікарні представниці прекрасної статі змогли приділити увагу і собі – власній зовнішності. Адже, як правило, саме на це часу не вистачає – увесь забирає піклування за хворими дітками. Майстри гребінця та ножиць безкоштовно зробили зачіски жінкам. Останні стверджують, що жоден сеанс у психотерапевта не порівняється з відвідинами перукаря. Красива зачіска і сяючі очі мами або бабусі, і як результат — щасливі діти.
У святкову атмосферу поринули і дітки. Вони буквально не відходили від своїх мам і вітали їх зі святом.
Щоб ця мить запам’яталася надовго, волонтери привезли з собою і професійного фотографа. Портретні знімки, які він зробив цього дня будуть віддруковані і даровані учасницям незвичної фотосесії.
Звичайно, не залишилися жінки і без квітів. А маленькі пацієнти — без чергових подарунків від волонтерів.
Нагадаємо, що ми продовжуємо стежити за долею Олени Чернишової — тринадцятирічної дівчинки зі страшним діагнозом «рак крові». Наразі лікарі борються за її життя, а волонтери збирають кошти на майбутню операцію по трансплантації кісткового мозку. До свята Восьмого березня одесит, який побажав не називати своє ім’я, зробив Оленці надзвичайний подарунок — він передав для дівчинки п’ять тисяч доларів.

Комментарии закрыты