Сфера туризму демонструє стабільне зростання в усьому світі. В Україні, незважаючи на непросту ситуацію, теж спостерігається динамічний розвиток індустрії. Протягом останніх років сформувався ряд нових тенденцій і трендів, які дозволили представникам турбізнесу розширити діапазон діяльності і додатково наростити обороти. Так 8 листопада в Національній Акакдемії Харчових Технологій пройшла зустріч з Олександром Бабичем, керівником тур агенства «Тудой- Сюдой».

 Олександр Бабич, керівник турагенції «Тудой-Сюдой»

Лекция будет посвящена тому как формировать свой авторский стиль, каким образом делать неординарный туристический продукт у нас в Одессе» Быть другим, любить туристов, любить свой город, хорошо знать ту профессию которой ты занимаешься, в общем это все обычно для любой другой профессии. Просто в туризме есть свои нюансы ну связанные например с более глубоким знанием истории или более серьезным отношениям к другому человеку

Де заховані підводні камені? Які є нові і перспективні курорти та напрямки? А також про всілякі гумористичні ситуації і не тільки, почули студенти  на лекції Олександра Бабича. Він розповів свою історію успіху, поділився досвідом створення успішної туристичної агенції та корисною і практичною інформацією, яка допоможе майбутнім професіоналам сфери туризму в їх подальшій трудовій діяльності.

 Анна Саркісян, дек. фак. технології вина і туристичного бізнесу

Мы очень стараемся активно привлекать специалистов отрасли, у нас каждую неделю гости. Это представители туристических компаний, это представители из ассоциаций. Все создано для того, чтобы студенты слушали не только наших высококвалифицированных преподавателей, но и практиков, реальных практиков, которые достигли успехов. Это различные туристические компании, международные компании, которые предоставляют им возможность стажировок и практик за границей

Студенти слухали уважно і кожен міг поставити своє запитання. Адже одна справа — прочитати в книзі, а інша — почути все від людини, яка вже багато років втілює різні теорії на практиці.

 Олександр Бабич, керівник турагенції «Тудой-Сюдой»

«Я бы хотел, чтобы они все остались в этой профессии, много в ней зарабатывали денег и приносили пользу обществу, себе городу, так будет лучше всего»

 Анна Саркісян, дек. фак. технології вина і туристичного бізнесу

«Все эти лекции дают возможность дальше задуматься над тем, кем именно в дальнейшем наш выпускник хочет стать. Экскурсоводом, трансферменом, работать в отеле, работать в туристической компании, в ассоциации туризма по развитию региона или страны в целом. Каждый для себя выбирает следующие возможности и шаги»

ОНАХТ прикладає максимум зусиль для того щоб випускники отримали якісні знання. Наразі Національна Академія Харчових Технологій приймає кожен рік близько шістдесяти осіб на спеціальність туризм, однак на цій цифрі зупинятися не збирається, говорить Анна Саркісян, декан факультету технології вина і туристичного бізнесу.

Комментарии закрыты