21 жовтня, середа. Вашій увазі щоденний випуск флеш-новин на телеканалі плюс. В студії працює Дарина Шпортко. Добрий день.

 

Філатова, 60. Новий дитячий майданчик
Новий дитячий майданчик на Філатова. Тепер, крім ігрового майданчика, з’явилося баскетбольне поле, нове освітлення, і місця для відпочинку. Жителі зізнаються, що давно мріяли про таке сімейне місце відпочинку. Реалізувати цю ідею допоміг кандидат у депутати одеської міськради — Дмитро Кот. Щоб дізнатися, які питання вимагають доопрацювання, де потрібно приділити додаткову увагу міської влади — Одеський міський голова Геннадій Труханов, разом з кандидатом у депутати, зустрівся з мешканцями Малиновського району. Як саме дивіться далі.

На лаві підсудних опинився суддя за отримання хабара

Суддю-хабарника відсторонено від посади. Прокуратурою Одеської області направлено до суду обвинувальний акт відносно судді Суворовського районного суду м. Одеси за ч. 3 статті 368 КК України. Досудовим розслідування установлено, що у березні цього року підозрюваний вимагав та одержав від представника сторони у цивільній справі про визнання права власності на нерухоме майно неправомірну вигоду у сумі 5500 доларів США. За ці кошти суддя зобов’язувався винести швидке ухвалення судового рішення.   Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії судів України від 2 жовтня 2015 року підозрюваного суддю відсторонено від займаної посади.

Орган і балет: унікальна програма — в одеському оперному
27 жовтня Одеський національний академічний театр опери та балету представить абсолютно нову програму під назвою «Орган та балет». Балетна трупа театру виконає номера з різних вистав під супровід органної музики. Прозвучать і окремі органні імпровізації — від класики — до джазу і сучасного року. За органом -маестро Бернар Струбер, він же — автор цієї унікальної програми. На репетиції в театрі побувала наша знімальна група. Дізнаємося подробиці у них.

І це вся інформація на цю годину. Наші кореспонденти готвують свіжі новини до вечірного випуску о 19. А я прощаюсь з вами до завтра.

Комментарии закрыты